Сите сме птици

Архива на претстави

Година:

ЦРНА ДУПКА

Автор: Горан Стефановски

Режисер: Сашо Миленковски

 

Сценограф: Тихомир Спировски

Костимограф: Тихомир Спировски

Композитор: Горан Трајковски

 

Актери:
Ѕвездана Ангеловска
Даница Георгиева
Петар Арсовски
Билјана Беличанец - Алексиќ
Весна Петрушевска
Искра Ветерова
Сенко Велинов
Владимир Ендровски
Мери Бошкова

  • Година:: 2003
  • Премиера:: 12.04.2003
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?