Само глас
ЦРНИ КУКЛИЧКИ
Автор: Венко Андоновски
Режисер: Димитар Станковски
  • Година:: 2001
  • Премиера:: 17.11.2001
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?