Сите сме птици

Архива на претстави

Година:

ЦРНИЛА 005

Автор: Коле Чашуле

Режисер: Слободан Унковски

 

Сценограф: Мета Хочевар

Костимограф: Јелена Проковиќ

 

Актер:
Николина Кујача
Емил Рубен
Јовица Михајловски
Јордан Симонов
Тони Михајловски
Оливер Митковски
Даниела Стојковска  • Година:: 2005
  • Премиера:: 11.07.2005
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?