Само глас
EEГ

Драматург и режисер: Ѓорѓи Јолевски

Актер: Ѓорѓи Јолевски

Избор на музика: Димитрија Доксевски

Сценограф: Јана Јакимовска

 

Техничка екипа:
Александар Петровски - Тон мајстор
Перо Стратов - Инспициент

  • Година:: 2008
  • Премиера:: 21.01.2008
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?