Архива на претстави

Година:

ФИГАРО СЕ РАЗВЕДУВА

Автор: Еден Фон Хорват

Режисер: Куштрим Бектеши

 

Сценограф: Бетим Зекири

Костимограф: Марија Пупучевска

Композитор: Марјан Неќак

Актери:
Искра Ветерова
Николина Кујача
Дејан Лилиќ
Благица Трпковска
Драгана Костадиновска - Фаншет
Доксевски, Димитрија
Владо Јовановски
Александар Микиќ
Емил Рубен
Игор Ангелов

Зорица Стојановска
Борче Начев

  • Година:: 2008
  • Премиера:: 21.11.2008
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk