Архива на претстави

Година:

ГАЛЕБ

Режисер:
СТАВРЕВ, Бранко

Сценограф:
СТАВРЕВ, Бранко

Костимограф:
СТАВРЕВ, Бранко

Композитор:
ЧАЈКОВСКИ, Петар Илич

Актери:
ЏУНДЕВА, Љупка - Аркадина
ЃОРЧЕВ, Бранко - Треплев
ЌОРТОШЕВ, Кирил - Сорин
АНДРЕЕВА, Емилија - Заречка
КОЛОЗОВ, Ѓорѓи - Шамраев
КОЛОЗОВА, Шенка - Полина
КОВАЧЕВИЌ-ЈОВАНОВСКА, Славица - Маша
ТЕМЕЛКОВСКИ, Петар - Тригорин
ХРИСТОВ, Чедо - Дорн
АНДОНОВСКИ, Кирил - Медведенко
ВИТАНОВ, Томе - Јаков
ВЛАХОВ, Гоце - Готвачот

Текст
ГАЛЕБ
Автор: ЧЕХОВ, Антон Павлович

Лектор:

НЕДАНОВСКА, Цветанка

  • Година:: 1990
  • Премиера:: 15.07.1990
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk