Архива на претстави

Година:

ГОЛЕМИТЕ ОЧЕКУВАЊА

Автор: Ана Ристоска

Драматург:  Катерина Момева

Режисер: Јован Ристовски

Асистент на режисер: Никола Ристов

 

Сценограф: Ненад Ждеро

Костимограф: Марија Пупучевска

Актери:
Борче Начев
Јелена Јованова
Зоран Ивановски
Даниела Стојковска
Димитрија Доксевски

Техничка екипа:
Виктор Рубен - продуцент

  • Година:: 2007
  • Премиера:: 11.10.2007
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk