Сите сме птици

Архива на претстави

Година:

ШЕХЕРЕЗАДА

Автор: Срѓан Јаниќијевиќ

Режисер: Срѓан Јаниќијевиќ

 

Сценограф: Мери Георгиевска - Јовановска

Костимограф: Мери Георгиевска - Јовановска

Композитор: Новоградска (група)

 

Актери:
Ѓорѓи Јолевски - Вујче

Висар Вишка - Младиот

Нина Деан – Гачиќ -  Девојката

 

Видео материјал: Филип Кондовски  • Година:: 2011
  • Премиера:: 11.02.2011
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?