Само глас
ШОПИНГ ЕНД ФАКИНГ
Режисер:
ЈАНИЌИЈЕВИЌ, Срѓан

Сценограф:
ГЕОРГИЕВА, Лидија
ЈОВАНОВ, Љупчо

Костимограф:
ГЕОРГИЕВА, Лидија

Музиката е на:
П.М.Г.ДАНСЕ 20

Актери:
ШИЈАК, Арна - Лулу
ЈАЧЕВ, Владимир - Роби
ЕНДРОВСКИ, Владимир - Брајан
НАУМОВСКА, Калина - Гери

 

Преведувач:
ЈАНИЌИЈЕВИЌ, Срѓан

Текст
ШОПИНГ ЕНД ФАКИНГ
Автор: РЕЈВЕНХИЛ, Марк
  • Година:: 1998
  • Премиера:: 22.12.1998
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?