Само глас
....ТИХ РЕЧ
Режисер:
МИЛЧИН, Илија

Сценограф:
КОСТОВСКИ, Бранко

Актер:
ДОНЕВА ЧУЧКОВА, Вукосава

Текст
...ТИХ РЕЧ
Автор: КОНЕСКИ, Блаже
  • Година:: 1974
  • Премиера:: 26.11.1974
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?