Архива на претстави

Година:

ТУКА ЖИВЕЕ Т.Т.-АУСЛЕНДЕР ОД МАКЕДОНИЈА

Монодрама

Забелешка
Приватен проект

Актер:
ГУЛЕВСКИ, Јусуф

Текст
ТУКА ЖИВЕЕ Т.Т.-АУСЛЕНДЕР ОД МАКЕДОНИЈА
Автор: ГУЛЕВСКИ, Јусуф

  • Година:: 1999
  • Премиера:: 21.03.1999
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk