Архива на претстави

Година:

ТУПАНИЦА ПОЛНА СО ЉУБОВ

Премиера: Скопје - 20.04.2010 / Берлин - 08.04.2010 - на фестивалот „Опен Ап“

 

Aвтор: Дејан Дуковски и Санди Лопичиќ

Режисер: Санди Лопчиќ

 

Сценограф: Хана Ландес

Костимограф: Хана Ландес

Композитор: Санди Лопчиќ

 

Актери:
Јелена Јованова - Марија
Гораст Цветковски - Геро
Сенко Велинов - Ѓоре

 

Техничка екипа:
Дарко Младенковски - Светло мајстор
Александар Петровски - Тон мајстор
Никола Кимовски - Инспициент
Илија Тарчуговски - Светло мајстор
Ненад Трпеновски - Тон мајстор

 

 

 

 

  • Година:: 2010
  • Премиера:: 20.04.2010
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk