Сите сме птици

Архива на претстави

Година:

ВАГИНАЛНИ МОНОЛОЗИ

Забелешка
Претставата е самостоен проект во копродукција со Драмата на МНТ

Режисер:
СТАНКОВСКИ, Димитар

Костимограф:
НОШПАЛ, Александар

Композитор:
СЕРАФИМОВСКИ, Венко

Актери:
ЖУГИЌ, Јелена
КОЧОВСКА, Тања
ПЕТРУШЕВСКА, Весна
РИСТИЌ, Ирена

Текст
ВАГИНАЛНИ МОНОЛОЗИ
Автор
ЕЛСНЕР, Ив

  • Година:: 2001
  • Премиера:: 28.06.2001
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?