Сите сме птици

Архива на претстави

Година:

ВЕЧЕР НА ЛУНДКВИСТ

Адаптацијата е на:
КАМЏИЈАШ, Чедо

Актери:
АНДРЕЕВА, Емилија
КАРАНЏУЛОСКА, Соња
ВИТАНОВ, Томе
КОРУНОВСКИ, Кирил
СВЕТИЕВ, Владимир
КАМЏИЈАШ, Чедо

Текст
ВЕЧЕР НА ЛУНДКВИСТ
Автор
ЛУНДИКВИСТ, Артур

  • Година:: 1979
  • Премиера:: 03.03.1979
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?