Сите сме птици

Архива на претстави

Година:

ВЕЈКА НА ВЕТРОТ

Автор: Коле Чашуле

Драматург: Ева Камчевска

Режисер: Нела Витошевиќ

 

Сценограф: Бујар Муча

Костимограф: Росица Мршиќ

Избор на музика: Нела Витошевиќ

Актери:
Јелена Јованова - Магда
Камка Тоциновски - Мејбл
Славиша Кајевски - Џими
Тони Михајловски - Велко

 

Техничка екипа:
Перо Стратов - Инспициент
Илија Тарчуговски - Светло мајстор

Ненад Трпеновски - Тон мајстор

Автор на плакат: Ива Галевска  • Година:: 2008
  • Премиера:: 20.12.2008
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?