Сите сме птици

Архива на претстави

Година:

ВИШНОВАТА ГРАДИНА

Автор: Антон Павлович Чехов

Режисер: Трајче Ѓоргиев

  • Година:: 2010
  • Премиера:: 26.12.2010
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?