75 години МНТ

Репертоар

Јануари 2020
Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела
30
31
1
2
3
4
5
 
 
 
 
 
 
 
6
7
8
9
10
11
12
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00 часот Галеб web.png Гостување на Фестивалот „Средба во Пекинг“, НР Кина
 
 
20:00
20:00
 
 
 
 
 
 
 
 
27
28
29
30
31
1
2
 
20:00
13:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?