Горчливите солзи на Петра фон Кант

Репертоар

Септември 2018
Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела
27
28
29
30
31
1
2
 
 
 
 
 
 
 
3
4
5
6
7
8
9
 
 
 
 
 
 
 
 
21:30
21:30 часот Квартет 2709e1cc5e35415f9cc4502ded3470a8_M.jpg Гостува на Фестивал на камерен театар „Ристо Шишков“, Струмица
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00
20:00 часот Дух fe77b047cf65bbf66915926fa3c00c93_M.jpg КУПИ БИЛЕТ
 
20:00
20:00 часот Блокбастер orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg Во рамките на МОТ 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00 часот Буре Барут orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg Во рамките на МОТ 2018 гостува Босанско народно позориште, Зеница БИХ КУПИ БИЛЕТ
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?