Предупредување
 • JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 983

Архива на претстави

Година:

 • Година: 2006
 • Премиера: 30.07.2006

 • Година: 2014
 • Премиера: 05.09.2014

 • Година: 1970
 • Премиера: 10.06.1970

 • Година: 1999
 • Премиера: 30.10.1999

 • Година: 1998
 • Премиера: 16.07.1998

 • Година: 1956
 • Премиера: 15.05.1956

 • Година: 2004
 • Премиера: 17.06.2004

 • Година: 1948
 • Премиера: 09.03.1948

 • Година: 1979
 • Премиера: 27.11.1979

 • Година: 1993
 • Премиера: 10.04.1993

 • Година: 1971
 • Премиера: 28.01.1971

 • Година: 1968
 • Премиера: 01.02.1968

 • Година: 2012
 • Премиера: 06.05.2012

 • Година: 1972
 • Премиера: 07.11.1972

 • Година: 2012
 • Премиера: 19.04.2012

 • Година: 1981
 • Премиера: 27.03.1981

 • Година: 1992
 • Премиера: 06.03.1992

 • Година: 1946
 • Премиера: 01.10.1946

 • Година: 1949
 • Премиера: 07.04.1949
Страница 7 од 20
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk