Предупредување
 • JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 983

Архива на претстави

Година:

 • Година: 2014
 • Премиера: 12.02.2014

 • Година: 1968
 • Премиера: 15.10.1968

 • Година: 1987
 • Премиера: 20.09.1987

 • Година: 2001
 • Премиера: 07.10.2001

 • Година: 1948
 • Премиера: 13.01.1948

 • Година: 1968
 • Премиера: 20.09.1968

 • Година: 2005
 • Премиера: 10.02.2005

 • Година: 1978
 • Премиера: 24.11.1978

 • Година: 1975
 • Премиера: 26.04.1975

 • Година: 2003
 • Премиера: 11.05.2003

 • Година: 1980
 • Премиера: 05.02.1980

 • Година: 1978
 • Премиера: 22.03.1978

 • Година: 2011
 • Премиера: 21.04.2011

 • Година: 1999
 • Премиера: 22.12.1999

 • Година: 1991
 • Премиера: 26.04.1991

 • Година: 1976
 • Премиера: 04.05.1976

 • Година: 2006
 • Премиера: 25.03.2006

 • Година: 1984
 • Премиера: 15.04.1984

 • Година: 2007
 • Премиера: 20.02.2007
Страница 2 од 20
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk