Само глас

Архива на претстави

ЦРНИЛА

 • Година: 1961
 • Премиера: 26.01.1961

ЧЕРЕП

 • Година: 1980
 • Премиера: 18.05.1980

Чикаго

 • Година: 2015
 • Премиера: 29.12.2015

ШИНЕЛ

 • Година: 1975
 • Премиера: 02.04.1975

ШУМА

 • Година: 1959
 • Премиера: 22.02.1959

„48“

 • Година: 1977
 • Премиера: 03.11.1977
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?