Само глас

Архива на претстави

ВИТЕЛ

  • Година: 1968
  • Премиера: 01.03.1968

ВЛАСТ

  • Година: 1945
  • Премиера: 26.10.1945
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?