Само глас

Архива на претстави

ГАБИ

  • Година: 1982
  • Премиера: 14.02.1982

ГАЛЕБ

  • Година: 1960
  • Премиера: 19.04.1960

ГАЛЕБ

  • Година: 1990
  • Премиера: 15.07.1990
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?